Alba: Circulaţia pe DN 1 blocată timp de o oră, după un accident în lanţ

Circulaţia pe DN 1, între Sebeş şi Sibiu, pe sectorul de drum aflat în judeţul Alba, a fost blocată, în noaptea de luni spre marţi, în urma unui accident rutier provocat de un şofer băut, în care au fost implicate trei autovehicule, între care două TIR-uri.

16 afișări
Imaginea articolului Alba: Circulaţia pe DN 1 blocată timp de o oră, după un accident în lanţ

Alba: Circulaţia pe DN 1 blocată timp de o oră, după un accident în lanţ

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Alba, Adriana Ciugudean, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că accidentul s-a produs în zona localităţii Cunţa din cauza şoferului unei autoutilitare care a pierdut controlul volanului, iar maşina a intrat pe contrasens în coliziune cu un TIR. În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată într-un alt TIR care circula regulamentar.

Potrivit primelor concluzii ale poliţiştilor, şoferul autoutilitarei, Ioan O. (26 de ani), din Alba, este vinovat de producerea accidentului, tânărul fiind descoperit în urma testării cu aparatul alcooltest cu o alcoolemie de 0,66 mg/ l în aerul expirat.

Din cauza acestui accident rutier circulaţia pe DN 1, între Sebeş şi Sibiu, a fost blocată timp de o oră, până în jurul orei 04,00, perioadă în care autovehiculele implicate au fost scoase în afara carosabilului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici