Alba: Drumul Transalpina, blocat de aluviunile scurse de pe versanţi în zona Tău - Oaşa din cauza ploilor

Drumul naţional 67 C, cunoscut sub denumirea de Transalpina, a fost blocat, sâmbătă seară, în zona Tău - Oaşa, din judeţul Alba, unde carosabilul a fost acoperit de aluviunile scurse de pe versanţi din cauza precipitaţiilor abundente.

1194 afișări
Imaginea articolului Alba: Drumul Transalpina, blocat de aluviunile scurse de pe versanţi în zona Tău - Oaşa din cauza ploilor

Alba: Drumul Transalpina, blocat de aluviunile scurse de pe versanţi în zona Tău - Oaşa din cauza ploilor (Imagine: Arhiva MediafaxFoto)

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba, DN 67 C a fost blocat, sâmbătă seară, pe o porţiune de circa 30 de metri în zona Tău - Oaşa din cauza aluviunilor scurse de pe versanţi în urma precipitaţiilor abundente.

La faţa locului, au fost mobilizate echipe de intervenţie de la Secţia de Drumuri Naţionale Alba, care lucrează la deblocarea drumului cu utilaje, iar temporar au amenajat o rampă peste aluviuni astfel încât să permită circulaţia pe un singur sens.

Potrivit sursei citate, la ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia în zonă se desfăşoară pe un singur sens, peste rampa amenajată de drumari.

În judeţul Alba, a plouat abundent sâmbătă seară, iar în urma precipitaţiilor puternice au fost inundate mai multe curţi şi subsolul unei locuinţe din cartierul Miceşti din Alba Iulia.

DN 67 C face legătura pe Valea Sebeşului din judeţul Alba spre judeţele Vâlcea şi Gorj, fiind cunoscut şi sub numele de Transalpina. În această perioadă. drumul nu este foarte circulat deoarece pe anumite porţiuni se mai lucrează încă la finalizarea lucrărilor de reabilitare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici