ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 - Cum poţi afla rezultatele votului din primul tur în cartierul tău

Biroul Electoral Central a publicat pe site procesele verbale pentru fiecare secţie de votare din ţară. Statisticile şi preferinţele exprimate prin vot de români în primul tur al alegerilor prezidenţiale pot fi consultate în funcţie de secţie.

1275 afișări
Imaginea articolului ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 - Cum poţi afla rezultatele votului din primul tur în cartierul tău

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 - Cum poţi afla rezultatele votului din primul tur în cartierul tău (Imagine: Silviu Matei/ Mediafax Foto)

Procesele verbale pot fi accesate aici.

Ele sunt scanate, grupate pe judeţe şi conţin numărul alegătorilor care au votat în fiecare secţie pe 2 noiembrie, numărul voturilor nule, numărul voturilor exprimate pe liste suplimentare, precum şi numărul voturilor pentru fiecare candidat din turul I.

Pentru a vedea câte voturi au fost pentru fiecare candidat în cartierul sau secţia ta, este suficient să ştii numărul secţiei în care ai votat. Rezultatele votului sunt pe pagina a doua. Documentul se descarcă în format .tif şi poate fi vizualizat prin IrfanView, Windows Photo Viewer, ACDSEE.

Astfel arată, de exemplu, pagina a doua din procesul verbal al secţiei de votare nr. 36 din Alba-Iulia, strada Tudor Vladimirescu nr. 39:

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici