ALERTĂ ANM: Nouă avertizare de cod galben de vânt puternic

Cinci judeţe din sudul ţării sunt, joi, sub avertizare cod galben de vânt puternic, care la rafală atinge viteze de până la 100 de kilometri pe oră.

278 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ ANM: Nouă avertizare de cod galben de vânt puternic

ALERTĂ ANM: Nouă avertizare de cod galben de vânt puternic

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare nowcasting cod galben pentru zona de litoral a judeţelor Constanţa şi Tulcea, valabilă până la ora 17.00. În cele două judeţe, vântul atinge la rafală 55 - 65 de kilometri pe oră.

Judeţele Ialomiţa, Brăila şi Buzău sunt sub avertizare cod galben până la ora 21.30. În aceste zone, vântului atinge viteze de 90-100 de kilometri pe oră la rafală.

De altfel, meteorologii au anunţat vremea deosebit de rece în toată ţara, începând de joi după-amiază până duminică dimineaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici