Alertă în Buzău. Acoperişul unei ferme a căzut peste 150 de oi, din cauza vântului puternic

Acoperişul unei ferme de oi din Râmnicu Sărat, judeţul Buzău, s-a prăbuşit, miercuri seara, peste 150 de animale. Pompierii intervin pentru salvarea lor, însă nu se ştie, la ora transmiterii ştirii, dacă animalele au avut sau nu de suferit în urma incidentului.

776 afișări
Imaginea articolului Alertă în Buzău. Acoperişul unei ferme a căzut peste 150 de oi, din cauza vântului puternic

Alertă în Buzău. Acoperişul unei ferme a căzut peste 150 de oi, din cauza vântului puternic

Potrivit reprezentanţilor Prefecturii Buzău, pompierii din cadrul Detaşamentului ISU Râmnicu Sărat intervin la o fermă de oi, unde s-a prăbuşit acoperişul peste 150 de animale.

„Este vorba de 150 de oi, se acţionează pentru salvarea lor”, au transmis reprezentanţii Prefecturii Buzău.

Deocamdată nu se ştie în ce măsură animalele au avut de suferit în urma incidentului.

De asemenea, pompierii intervin, miercuri seara, şi în oraşul Buzău, unde o tablă s-a desprins de pe acoperişul unui bloc şi riscă să cadă peste maşini şi oameni.

26 de localităţi din judeţ nu au curent electric, după ce vântul a smuls cablurile sau au căzut copacii peste ele.

Judeţul Buzău este sub cod roşu de vânt şi viscol până joi dimineaţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici