ALERTĂ în Dâmboviţa: Şofer fără permis, prins după ce a fost urmărit peste 70 de kilometri

Un şofer a fost urmărit în trafic de poliţişti 70 de kilometri, în două judeţe, după ce a refuzat să oprească la semnalul acestora. După ce a provocat un accident, şoferul şi un pasager din maşină au fugit pe un câmp din Dâmboviţa, fiind prinşi după ce au fost urmăriţi 2 kilometri.

1166 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ în Dâmboviţa: Şofer fără permis, prins după ce a fost urmărit peste 70 de kilometri

ALERTĂ în Dâmboviţa: Şofer fără permis, prins după ce a fost urmărit peste 70 de kilometri

Potrivit poliţiştilor, un bărbat de 34 de ani, din oraşul Ştefăneşti, a condus marţi o maşină în Piteşti şi judeţul Dâmboviţa fără a avea permis.

Şoferul nu a oprit la semnalul făcut de două echipaje de poliţie Piteşti şi Târgovişte, iar poliţiştii din Argeş au folosit armamentul din dotare.

Maşina a fost urmărită atât în judeţul Argeş, cât şi în Dâmboviţa, pe o distanţă de 70 de kilometri, fiind imobilizată în comun Brăteşti, judeţul Dâmboviţa, unde a fost implicată într-un accident. Atât şoferul, cât şi un pasager din autoturism au fugit pe un câmp, fiind prinşi după circa 2 kilometri.

Şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici