Alertă la un spital din Capitală. Medicii, speriaţi de un pacient chinez

  • Un chinez s-a prezentat, astăzi, la Spitalul Pantelimon din Capitală pentru că se simţea rău
  • Testele rapide au indicat faptul că bărbatul nu are coronavirus, însă el a fost trimis la Institutul „Matei Balş” pentru investigaţii amănunţite
  • Bărbatul a anunţat că în luna decembrie a venit, din China, în România
3142 afișări
Imaginea articolului Alertă la un spital din Capitală. Medicii, speriaţi de un pacient chinez

Un chinez a speriat medicii de la Pantelimon: S-a prezentat la spital pentru că se simţea rău

Bărbatul a anunţat că în luna decembrie a venit, din China, în România.

Numărul deceselor provocate de coronavirus a ajuns la 1.770 la nivel mondial. Până în prezent, în lume au fost înregistrate 71.204 de cazuri de infecţie cu noul tip de coronavirus.

Ministrul Sănătăţii Victor Costache a afirmat, joia trecută, că momentan pe teritoriul României nu există niciun caz confirmat de infecţie cu noul coronavirus. El a adăugat că oricine vine în ţară dintr-o zonă unde există epidemie de coronavirus este automat băgat în carantină.

Acesta a mai spus că, potrivit protocolului, primele 10 cazuri vor fi tratate la Spitalul Matei Balş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici