Alexandru Fătuloiu, fiul secretarului de stat de la Interne, afaceristul de 26 de ani cu manea la purtător: "Pentru Alex Fătuloiu/ E şeful Poliţiei,/ Fără număr"

Alexandru Fătuloiu, fiul secretarului de stat din MAI Dan Valentin Fătuloiu, este cel de al doilea denunţător din dosarul în care au fost arestate pentru mită patru persoane, printre care şi omul de afaceri Cătălin Chelu.

89 afișări

Fiul secretarului de stat are 26 de ani şi deţine mai multe firme, unele având ca profil de activitatea "amanetul". Presa locală spune că este numit "beizadeaua din Topoloveni" şi că din anturajul său fac parte şi persoane mai puţin onorabile.

De altfel, lui Alexandru Fătuloiu i s-a dedicat şi o manea care este postată pe internet. Maneaua ar fi interpretată de un solist cunoscut sub numele de "Mexicanul".

Citeşte pe www.gandul.info versurile cântecului dedicat lui Alexandru Fătuloiu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici