Alte 68 de cazuri de gripă AH1N1 în ultimele 24 de ore

Alte 68 de cazuri de gripă cu virus AH1N1 au fost confirmate, în ultimele 24 de ore, în România, astfel că numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 1.465, informează Ministerul Sănătăţii.

17 afișări
Imaginea articolului Alte 68 de cazuri de gripă AH1N1 în ultimele 24 de ore

Alte 68 de cazuri de gripă AH1N1 în ultimele 24 de ore (Imagine: Mediafax foto)

Din cele 68 de cazuri, câte unul au provenit din Argeş, Hunedoara, Cluj, Harghita şi Ialomiţa, câte două din Bihor, Buzău, Giurgiu şi Timiş, trei din Vâlcea, 6 din Dâmboviţa, 7 din Iaşi, 12 din Bacău, 13 din Botoşani şi 14 din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici