Alte două sortimente de îngheţată au fost retrase din cauza oxidului de etilenă - DOCUMENT

Metro recheamă un sortiment de îngheţată din cauza prezenţei oxidului de etilenă. De asemenea, Cora recheamă un baton de îngheţată, din acelaşi motiv.

337 afișări
Imaginea articolului Alte două sortimente de îngheţată au fost retrase din cauza oxidului de etilenă - DOCUMENT

Sursa foto: ANSVSA

Potrivit unei informări a ANSVSA, Metro, ca urmare a notificării primite din partea producătorului Froneri France SAS, a început retragerea de la comercializare şi de la clienţi a îngheţatei 2.5 l Metro Chef îngheţată mentă.

Motivul rechemării îl reprezintă prezenţa oxidului de etilenă în aditivul folosit - guma de carruba.

„În cazul în care aţi cumpărat produsul menţionat mai sus, vă rugăm să nu-l consumaţi şi să îl returnaţi în magazinele Metro Cash & Carry Romania SRL până pe 21.02.2022, urmând să primiţi contravaloarea lui”, se arată în informarea citată.

De asemenea, Cora recheamă un baton de îngheţată, din cauza prezenţei oxidului de etilenă într-un ingredient din compoziţia produselor.

Denumirea exactă a produsului este Cora îngheţată baton ciocolată neagră / vanilie 3*120 ml / 250,5 g.

„Dacă aţi achiziţionat aceste produse, vă rugăm să nu le consumaţi şi vă aşteptăm la Serviciul Clienţi în orice magazin cora, pentru returnarea şi rambursarea acestora. Chiar dacă nu mai deţineţi bonul fiscal care să ateste cumpărarea acestor produse, veţi primi contravaloarea acestora”, se arată într-o informare ANSVSA.

Rechemare Inghetata Baton CORA 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici