Alte patru curse aeriene au fost anulate din cauza ceţii de la Aeroportul din Sibiu

Alte patru curse aeriene au fost anulate, miercuri, de companiile care le operează, din cauza ceţii de pe Aeroportul din Sibiu, numărul total al curselor anulate ajungând astfel la şapte.

20 afișări
Imaginea articolului Alte patru curse aeriene au fost anulate din cauza ceţii de la Aeroportul din Sibiu

Alte patru curse aeriene au fost anulate din cauza ceţii de la Aeroportul din Sibiu (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de reprezentanţii Aeroportului din Sibiu, patru curse care ar fi trebuit să fie operate miercuri după-amiază au fost anulate din cauza ceţii.

"Zborul Tarom pe relaţia Otopeni - Sibiu - Munchen a fost anulat pe Sibiu şi rerutat pe Aeroportul din Târgu Mureş. Pasagerii care trebuiau să plece spre Munchen au fost îmbarcaţi în autocare şi transportaţi la Târgu Mureş", se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, au mai fost anulate cursa Austrian Airlines pe ruta Viena - Sibiu - Viena, cursa Lufthansa pe relaţia Munchen - Sibiu - Munchen şi cursa Carpatair către Timişoara.

Astfel, numărul total al curselor aeriene anulate, miercuri, pe Aeroportul din Sibiu, a ajuns la şapte, după ce în cursul dimineţii s-au anulat cursele Tarom Sibiu - Otopeni, Blue Air Madrid-Sibiu şi Carpatair Sibiu-Timişoara.

Potrivit reprezentanţilor Aeroportului din Sibiu, în perioada 11-18 ianuarie, din totalul de 96 zboruri, au fost anulate 26.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici