Ambarcaţiunea care plutea în derivă la Tuzla a fost dusă în poligonul de trageri antiaeriene

Ambarcaţiunea care plutea în derivă în zona Tuzla a fost dusă în zona de siguranţă a poligonului de trageri antiaeriene Capu Midia, transmite, vineri, Ministerul Apărării Naţionale (MApN).

159 afișări
Imaginea articolului Ambarcaţiunea care plutea în derivă la Tuzla a fost dusă în poligonul de trageri antiaeriene

Ambarcaţiunea care plutea în derivă la Tuzla a fost dusă în poligonul de trageri antiaeriene

Potrivit MApN, joi seara, nava de căutare-salvare Artemis a Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare a transportat, în zona de siguranţă a poligonului de trageri antiaeriene Capu Midia, ambarcaţiunea recuperată din apele teritoriale româneşti.

Totodată, MApN, împreună cu structuri specializate din cadrul Sistemului naţional de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, a pus în aplicare, vineri, procedurile operaţionale specifice de cercetare a ambarcaţiunii.

Miercuri, nava de căutare-salvare Artemis a executat o misiune specifică pentru o ambarcaţiune răsturnată la aproximativ 20Mm est Tuzla, care s-a dovedit a fi un posibil vehicul marin fără pilot.

Potrivit Poliţiei Constanţa, ambarcaţiunea a fost descoperită în mare, în dreptul comunei Tuzla. La faţa locului a fost efectuată cercetarea în vederea stabilirii provenienţei şi a cauzei care a dus la răsturnarea acesteia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici