Amendă la kilogram! Află cât vei plăti dacă parchezi neregulamentar în Sectorul 6!

Hingherii de maşini din sectorul 6 vor taxa la kilogram autovehiculele ridicate. Pe lângă taxele de ridicare, transport şi depozitare, proprietarii care îşi recuperează autovehiculele vor mai trebui să achite şi câte 100 de lei pentru că le-a fost fotografiată maşina, arată cotidianul "Gândul".

37 afișări
Imaginea articolului Amendă la kilogram! Află cât vei plăti dacă parchezi neregulamentar în Sectorul 6!

Amendă la kilogram! Află cât vei plăti dacă parchezi neregulamentar în Sectorul 6! (Imagine: Gândul)

Astfel, pentru recuperarea unei maşini cu o greutate sub 2,5 tone, proprietarul va trebui să achite 850 de lei: 100 de lei va costa fotografierea maşinii, 250 de lei ridicatul ei, 250 de lei transportul şi alţi 250 de lei depozitare timp de 24 de ore. Pentru autovehiculele cu o greutate cuprinsă între 2,5 tone şi 3,5 tone, taxa de recuperare va fi de 1.500 de lei.

Citeşte mai multe despre amenzile aplicate pentru parcare neregulamentară în Sectorul 6 pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici