Amenda primită de un taximetrist constănţean după ce a refuzat o cursă

Un taximetrist constănţean a fost amendat de Poliţia Locală cu 100 de lei pentru că a refuzat o cursă, deoarece locaţia cerută de client era prea apropiată.

1102 afișări
Imaginea articolului Amenda primită de un taximetrist constănţean după ce a refuzat o cursă

Amenda primită de un taximetrist constănţean după ce a refuzat o cursă

Potrivit Poliţiei Locale Constanţa, incidentul a avut loc în zona Gării CFR din Constanţa.

Şoferul de taxi nu a vrut să îl ducă pe constănţean la destinaţia cerută pentru că era prea aproape şi cursa ar fi fost prea scurtă.

Taximetristul a fost amendat cu 100 de lei.

„Dacă un taximetrist refuză o cursă, deşi este liber, vă cere mai mulţi bani, vorbeşte urât sau refuză să pornească aparatul de taxat şi vă cere o altă sumă de bani, puteţi depune o reclamaţie la firma de care aparţine taxiul sau puteţi semnala problema la Direcţia Generală Poliţia Locală”, spun poliţiştii locali.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
taximetrist,
amendă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici