Ameninţare cu bomba la sediul unui cunoscut post de televiziune. Poliţia şi Brigada Antitero fac verificări

Brigada Antitero şi poliţiştii se află, la ora transmiterii ştirii, la sediul RomâniaTv, după ce membrii redacţiei au primit un email de ameninţare în care scria „Veţi sări în aer”, transmit reprezentanţii SRI. Autorul email-ului a fost identificat.

2415 afișări
Imaginea articolului Ameninţare cu bomba la sediul unui cunoscut post de televiziune. Poliţia şi Brigada Antitero fac verificări

Ameninţare cu bomba la sediul unui cunoscut post de televiziune. Poliţia şi Brigada Antitero fac verificări (Sursa: Mediafax Foto)

Membrii redacţiei România Tv au primit, vineri seară, un email de ameninţare în care scria „Veţi sări în aer”, informează Ovidiu Marincea, purtătorul de cuvânt al SRI.

Potrivit sursei citate, reprezentanţii televizinii au sunat la 112, iar la ora transmiterii ştirii, două echipaje de la Brigada Antitero şi poliţia se află la faţa locului pentru procedurile standard de verificare.

Autorul email-ului a fost identificat şi se fac în continuare cercetări.

În platou se afla ministrul Apărării, Gabriel Leş.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici