AMR: Noua lege a pensiilor este o mişcare de imagine

Preşedintele Asociaţiei Magistraţilor din România (AMR), Mona Pivniceru, apreciază că noua lege a pensiilor este făcută pentru imaginea publică, fiind vorba despre "demagogii ieftine", pentru că nu se poate ca toţi membrii societăţii să fie egali.

36 afișări
Imaginea articolului AMR: Noua lege a pensiilor este o mişcare de imagine

AMR: Noua lege a pensiilor este o mişcare de imagine

"Nu avem cum să fim egali, nu poţi lăsa pe umerii puterii judecătoreşti întregul echilibru social. Judecătorul nu se comparară cu subcomisarul de poliţie", a spus Pivniceru.

Preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Virgil Andreieş, a arătat că s-a cerut avizul CSM în cazul proiectului, urmând ca acesta să se exprime prin vot, după ce Direcţia Legislaţie va întocmi un punct de vedere.

Pensiile speciale vor fi recalculate prin noua lege a pensiilor, pe baza contribuţiei persoanelor beneficiare la sistemul public de pensii, a declarat, marţi, la Guvern, consilierul pe probleme sociale al premierului, Mihai Şeitan.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici