Anchetă la Spitalul Judeţean Sibiu, după ce un medic a fost înregistrat jignind o femeie

  • O anchetă a început la Spitalul Judeţean Sibiu, după ce un medic a fost înregistrat jignind o femeie, fiica unui pacient.
  • Conform înregistrării, medicul nu o scoate pe femeie din „nesimţito”: „Eu i-am dat boala lui taică-to?”.
1987 afișări
Imaginea articolului Anchetă la Spitalul Judeţean Sibiu, după ce un medic a fost înregistrat jignind o femeie

Anchetă la Spitalul Judeţean Sibiu, după ce un medic a fost înregistrat jignind o femeie

Spitalul Judeţean Sibiu anunţă, sâmbătă, că după apariţia în spaţiul public a unei înregistrări cu o convorbire dintre un medic cardiolog al SCJU Sibiu şi fiica unui pacient, purtată „într-un mod inadecvat şi în care se utilizează cuvinte jignitoare”, că va începe de urgenţă o anchetă internă.

„Precizăm că nu tolerăm un astfel de comportament în cadrul unei instituţii publice care trebuie să se afle la dispoziţia cetăţenilor, iar orice abatere de la conduita etică, morală şi profesională va fi sancţionată. Totodată, ne cerem scuze cetăţenilor pentru această situaţie care nu ar fi trebuit niciodată să aibă loc în relaţia medic - aparţinători sau pacient. Acest tip de comportament nu caracterizează personalul spitalului fiind doar o refulare personală de neacceptat!”, se arată în mesajul SCJU Sibiu.

Potrivit convorbirii postate pe Facebook, femeia îi reproşează medicului că nu l-a tratat cum se cuvine pe tatăl ei.

Medicul îi răspunde: „Auzi, vrei să te dau pe mâna poliţiei?” sau „ce vrei tu, nesimţito? Eu i-am dat boala lui taică-to? Nesimţită ordinară!”.

Femeia care a publicat înregistrarea susţine că este doar una dintre discuţii, dar „există şi alta din care reies posibile fapte penale şi disciplinare, care va fi depusă zilele următoare la instituţiile competente să le soluţioneze. Poate se va sesiza cineva şi mai repede, cine ştie!”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici