Andronescu despre majorarea salariilor profesorilor: Avem o lege, trebuie să o aplicăm

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a spus, luni seară, după ce noul guvern a primit votul de învestitură în Parlament, că a fost îngrijorată în timpul şedinţei "pentru lucrurile care urmează", iar în legătură cu majorarea salariilor profesorilor a spus că există o lege, care trebuie aplicată

41 afișări
Imaginea articolului Andronescu despre majorarea salariilor profesorilor: Avem o lege, trebuie să o aplicăm

Andronescu despre majorarea salariilor profesorilor: Avem o lege, trebuie să o aplicăm

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a declarat că a fost "îngrijorată", în timpul învestirii, "pentru lucrurile care urmează". "Trebuie rezolvate şi nu aşteaptă sărbătorile", a spus ea.

În legătură cu majorarea salariilor profesorilor, noul ministru al Educaţiei a spus: "Avem o lege, trebuie să o aplicăm".

La rândul său, ministrul Finanţelor, Gheorghe Pogea, a declarat, luni seara, că nu a fost emoţionat la învestirea noului Guvern. "N-am avut emoţii. Un ministru de Finanţe nu are voie să fie emoţionat", a declarat Pogea.

Minstrul Culturii, Theodor Paleologu, a refuzat să facă vreo declaraţie după învestitură, pe motiv că era prea obosit. "Nu dau acum declaraţii. Sunt prea obosit. Găsiţi un ministru mai fresh", a spus Palelologu.

Citeşte şi

Cabinetul Boc a primit votul de învestitură

Textul integral al Programului de Guvernare 2009 – 2012

Guvernul îşi propune atingerea ţintei de 45% din salariul mediu brut pentru punctul de pensie

Tăriceanu către Boc: Ori sunteţi neinformat, ori sunteţi dezinformat, ori nu vă pricepeţi

Boc: Vom suspenda pentru un an drepturile demnitarilor din CA-urile societăţilor de stat

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici