Andronescu: Diplomele eliberate de Universitatea "Spiru Haret" nu vor fi anulate

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a declarat în exclusivitate pentru Gândul că toate diplomele obţinute de către absolvenţii Universităţii “Spiru Haret” care au fost şcolarizaţi la programe de studiu ilegale vor putea fi până la urmă recunoscute în urma unor examene speciale.

325 afișări
Imaginea articolului Andronescu: Diplomele eliberate de Universitatea "Spiru Haret" nu vor fi anulate

Andronescu: Diplomele eliberate de Universitatea "Spiru Haret" nu vor fi anulate (Imagine: Dragoş Bota/Mediafax Foto)

Şefa învăţământului a dezminţit informaţiile cum că o sută de mii de absolvenţi vor avea diplome anulate. “Diplomele nu vor fi anulate. Căutăm formule să-i aducem pe acei absolvenţi în legalitate astfel încât să le poată fi recunoscute diplomele", a declarat ministrul Educaţiei.

Citeşte mai multe despre situaţia absolvenţilor de la Universitatea "Spiru Haret" pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici