Andronescu: Subiectele au fost uşoare şi nu au avut greşeli de redactare

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a declarat, miercuri, la Şcoala nr 150 din Capitală, că subiectele de la teza de Matematică au fost uşoare şi că nu au fost greşeli de redactare a acestora.

22 afișări
Imaginea articolului Andronescu: Subiectele au fost uşoare şi nu au avut greşeli de redactare

Andronescu: Subiectele au fost uşoare şi nu au avut greşeli de redactare (Imagine: Dragos Bota/Mediafax Foto)

Ecaterina Andronescu a ajuns la Şcoala nr. 150 din Sectorul 5 unde a discutat cu elevii, profesorii şi chiar părinţii despre teză, dar şi despre sistemul meditaţiilor în România.

"Din ce am discutat cu elevii, subiectele la Matematică au fost uşoare şi nu au fost semnalate greşeli în redactarea acestora", a spus Andronescu.

În timpul discuţiilor cu ministrul, cei mai mulţi elevi de clasa a VII-a şi a VIII-a, au spus că subiectele au fost uşoare.

Vezi aici subiectele pentru clasa a VII-a

Vezi aici baremul pentru subiectelor

Vezi aici subiectele pentru clasa a VIII-a

Vezi aici baremul pentru subiectelor

426.910 de elevi, dintre care 213.514 în clasele a VII-a şi 213.396 în clase a VIII-a, înscrişi la 15 septembrie în respectivii ani de învăţământ au susţinut, miercuri, teza cu subiect unic la Matematică. Pentru elevi din clasa a VII-a acesta a fost ultimul test, iar pentru cei din clasa a VIII-a, penultimul.

Elevii claselor a VII-a şi a VIII-a au avut de rezolvat subiectul cu numărul 5 la teza cu subiect unic la Matematică, varianta de subiect fiind extrasă de secretarul de stat în Ministerul Educaţiei, Adriana Pană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici