Anestezia, cauza complicaţiilor de la spitalul CF 2

Potrivit unor rezultate preliminare ale anchetei desfăşurate în acest caz, soprana Amelia Antoniu Games şi Alice Roxana Preda au fost infectate cu bacteria Burkholderia Cepacia, care provine cel mai probabil din serul folosit la anestezie, informează Antena 3.

45 afișări
Imaginea articolului Anestezia, cauza complicaţiilor de la spitalul CF 2

Anestezia, cauza complicaţiilor de la spitalul CF 2

Anestezia a fost făcută în ambele cazuri de aceeaşi persoană, fiind vorba de o anestezie intravenoasă, de scurtă durată. În astfel de cazuri substanţa este trasă în seringi şi administrată pacientelor. Cel mai probabil, în aceste cazuri au fost folosite aceleaşi seringi şi nu seringi de unică folosinţă cum este normal. Surse din spitalul CF 2 au declarat pentru Antena3.ro că folosirea aceleeaşi seringi pentru mai multe cazuri este un lucru frecvent aici, una din cauza fiind lipsa minimelor dotări pentru această unitate spitalicească.

Citeşte mai multe pe www.antena3.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici