GALERIE FOTO Angajaţii DGASPC Argeş, evacuaţi din clădire din cauza mirosului puternic de gaz

Angajaţii DGASPC Argeş şi oamenii care de aflau în instituţie, luni la prânz, au fost evacuaţi din cauza unui miros înţepător de gaz resimţit în clădire, transmite corespondentul MEDIAFAX.

511 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO Angajaţii DGASPC Argeş, evacuaţi din clădire din cauza mirosului puternic de gaz

Angajaţii DGASPC Argeş, evacuaţi din clădire din cauza mirosului puternic de gaz

La sediul DGASPC Argeş au ajuns pompierii şi reprezentanţii ai firmei furnizoare de gaz.

"ISU intervine cu un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă. Colegii mei asigură doar măsuri PSI. A fost întreruptă energia electrică, urmând ca angajaţii de la gaz să remedieze situaţia. Nu se ştie deocamdată cauza", a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure.

Potrivit aceleiaşi surse, nu există victime.

Surse din cadrul ISU Argeş au declarat că în total au fost evacuate 250 de persoane.

Conform aceloraşi surse, angajaţii firmei furnizoare de gaz nu au constatat deficienţe, dar verifică preventiv şi zonele adiacente.

La ora transmiterii acestei ştiri, angajaţilor şi celorlalte persoane li se permite accesul în clădire.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici