Angajează-te la început de an! Trucuri despre cum să-ţi cauţi inteligent un job

Ultimii doi ani au transformat radical piaţa muncii, atât la noi, cât şi în majoritatea ţărilor care au trecut prin criza economicăa. Chiar dacă putem spune că perioada critică a trecut, angajările nu au ajuns nici pe departe la nivelul la care ajunseseră înainte de criză. Şi deşi valul concedierilor a trecut, marea provocare a celor care îşi caută un job este să demonstreze angajatorilor că sunt cei pe care îi caută. Lupta între candidaţi a devenit acerbă, de aceea câteva trucuri despre cum să te faci remarcat în faţa recrutorului şi cum să fii la curent cu tot ce se întâmplă în piaţă sunt binevenite.

16 afișări
Imaginea articolului Angajează-te la început de an! Trucuri despre cum să-ţi cauţi inteligent un job

Angajează-te la început de an! Trucuri despre cum să-ţi cauţi inteligent un job (Imagine: laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Îţi cauţi job de ceva vreme şi nu te cheamă nimeni la interviu? Sau chiar dacă participi la interviu, nu mai primeşti niciun semn după aceea?
Trebuie să iei în calcul faptul că, în condiţiile în care multe firme au renunţat la mulţi angajaţi anul trecut, chiar şi la cei buni, acum toţi îşi caută un job, iar concurenţa este dintre cele mai strânse.

De aceea, dacă vrei să obţii şi rezultate în căutările tale, trebuie să aplici nişte reguli simple, dar care pot face diferenţa între tine şi ceilalţi.

Citeşte mai multe despre trucuri pentru a-ţi căuta inteligent un job pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici