Anisie face apel la calm şi le cere părinţilor şi elevilor să meargă luni la şcoală: Panica nu ne face bine

  • Ministrul interimar al Educaţiei, Monica Anisie, a făcut, duminică, un apel la calm.
  • Aceasta le-a cerut elevilor şi părinţilor să meargă luni la şcoală.
  • Totodată, Anisia a subliniat că panica, în aceste situaţii, „nu ne face bine".
4327 afișări
Imaginea articolului Anisie face apel la calm şi le cere părinţilor şi elevilor să meargă luni la şcoală: Panica nu ne face bine

Anisie face apel la calm şi le cere părinţilor şi elevilor să meargă luni la şcoală

"Aş face un apel la calm pentru că nu este cazul deocamdată să ne alarmăm. Părinţii, elevii să meargă la şcoală şi pe această cale fac un apel la autorităţile publice locale să acorde o atenţie sportiă şcolii, să doteze cu săpun, cu dezinfectant, cu tot ceea ce trebuie pentru a preveni cazurile de îmbolnăviri şi pentru a crea o stare de bine copiilor la şcoală. Cred că panica nu ne face bine şi avem atâtea lucrui bune de făcut la şcoală sau la universitate. Dacă nu se întâmplă să avem niciun caz confirmat, nu văd de ce am intra într-o panică din aceasta din care nimeni nu cred că iese bine", a declarat Monica Anisie, la Digi 24.

La momentul acesta, sunt patru cazuri de elevi confirmaţi cu COVID-19, trei din Timiş şi unul din Hunedoara.

Ministrul interimar al Educaţiei a anunţat că a stabilit luni o întâlnire cu colegi cu reprezentanţi ai societăţii civile pentru a găsi o soluţie în aşa fel încât dacă vor exista foarte multe cazuri de COVID-19 , să se găsească o soluţie şi de realizare a cursurilor online.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici