ANM: Cod ROŞU de grindină şi vânt cu aspect TORNADIC în două judeţe din ţară

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri seara, o atenţionare cod roşu de grindină şi vânt cu aspect tornadic în localităţi din judeţele Călăraşi şi Ialomiţa.

6028 afișări
Imaginea articolului ANM: Cod ROŞU de grindină şi vânt cu aspect TORNADIC în două judeţe din ţară

ANM: Cod ROŞU de grindină şi vânt cu aspect TORNADIC în două judeţe din ţară

Potrivit ANM, atenţionarea cod roşu de grindină şi vânt cu aspect tornadic este valabilă de la ora 19.40 până la ora 20.30.

Avertizarea se manifestă în localităţile Sudiţi, Cosâmbeşti, Mărculeşti, judeţul Ialomiţa şi în localităţile Dragalina şi Perişoru, din judeţul Călăraşi.

Se vor semnala grindină de mari dimensiuni, vânt cu aspect tornadic, averse torenţiale ce vor cumula 35...40 l/mp, frecvente descărcări electrice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici