ANOFM: Peste 500 de locuri de muncă vacante în Italia, în domeniul hotelier

Peste 500 de posturi vacante în domeniul hotelier sunt disponibile în Italia, prin reţeaua Eures, pentru românii aflaţi în căutarea unui loc de muncă, aplicanţii trebuind să cunoască limba italiană şi să aibă experienţă în domeniu de cel puţin un an, informează Agenţia Naţională de Ocupare.

867 afișări
Imaginea articolului ANOFM: Peste 500 de locuri de muncă vacante în Italia, în domeniul hotelier

ANOFM: Peste 500 de locuri de muncă vacante în Italia, în domeniul hotelier (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit Agenţiei Naţionale de Ocupare a Forţei de Muncă (ANOFM), în total sunt oferite 530 de locuri de muncă vacante în domeniul hotelier, din care 160 pentru ospătari, 150 pentru cameriste, 90 pentru spălători de vase, câte 35 pentru personal recepţie şi personal pentru întreţinere, 25 pentru portari, 20 pentru bucătari sau ajutor de bucătar şi 15 pentru hamali.

Locurile de muncă sunt oferite de Grand Hotel Service din regiunea Veneto şi sunt remunerate cu salarii cuprinse între 700 şi 1.000 de euro.

Astfel, un recepţionist poate primi cel puţin 800 de euro net pe lună şi cel mult 1.000 de euro, un ospătar poate primi între 750 şi 1.000 de euro, personalul de întreţinere va avea 800 de euro lunar, o cameristă sau un spălător de vase între 800 şi 900 de euro, iar un bucătar sau ajutor bucătari de la 800 la 1.000 de euro.

Potrivit ANOFM, angajatorul poate asigura, dacă se doreşte, cazare şi masă la locul de muncă, servicii pentru care angajatul ar trebui să plătească lunar aproximativ 150 de euro.

Locurile de muncă pot fi accesate de persoane care cunosc limba italiană şi care au mai lucrat în domeniul hotelier cel puţin un an.Cunoştinţele de limbă engleză sau germană constituie un avantaj pentru solicitanţi.

Pentru detalii suplimentare, solicitanţii se pot adresa la consilierul Eures din cadrul Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă din judeţul de domiciliu, unde vor depune un CV în limba italiană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici