ANPC anunţă că va face controale la toţi producătorii de carne de pui

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a iniţiat controale în limita competenţelor la toţi producătorii care oferă acest tip de carne, respectiv cea denumită „carne de pui galben” sau „pui crescut cu porumb”.

465 afișări
Imaginea articolului ANPC anunţă că va face controale la toţi producătorii de carne de pui

ANPC anunţă că va face controale la toţi producătorii de carne de pui

„În urma declaraţiilor mediatizate privind carnea de pui crescut cu porumb, Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a iniţiat controale în limita competenţelor la toţi producătorii care oferă acest tip de carne, respectiv cea denumită <carne de pui galben> sau <pui crescut cu porumb>. Verificările au relevat câteva nereguli la un număr restrâns de producători, produsele lor fiind momentan considerate neconforme şi supuse unei analize detaliate, inclusiv a reţetelor de furaje utilizate”, potrivit unui comunicat de presă.

Conform sursei citate, simultan, în cadrul acestor controale, s-au recoltat şi probe de la categoria de carne de pui, pentru a ne asigura de conformitatea acestora cu standardele şi legislaţia in vigoare. Astfel, s-au luat toate măsurile necesare pentru a menţine un nivel înalt de protecţie a consumatorilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici