Patru elevi s-au filmat în timp ce inhalau un praf alb în toaleta unui liceu din Lugoj. Ce au descoperit poliţiştii

  • Patru elevi s-au filmat în timp ce inhalau un praf alb în toaleta unui liceu din Lugoj.
  • Poliţia a demarat o anchetă şi a stabilit că aceştia „s-au jucat” folosind un medicament uzual.
367 afișări
Imaginea articolului Patru elevi s-au filmat în timp ce inhalau un praf alb în toaleta unui liceu din Lugoj. Ce au descoperit poliţiştii

Conform IPJ Timiş, poliţiştii din Lugoj s-au sesizat din oficiu, în urma unor informaţii, cu privire la faptul că la un liceu din oraş patru elevi de clasa a 8-a, trei fete şi un băiat, s-ar fi filmat în timp ce ar fi inhalat un praf în grupul sanitar din incinta liceului.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au făcut verificări, rezultând faptul că aceştia s-ar fi jucat cu un medicament uzual.

Unul dintre tineri a fost dus la spital de părinţi.

„De asemenea, în urma analizelor efectuate, la spital, tânărului în cauză, care a fost transportat de către părinţii săi în vederea efectuării de investigaţii, a rezultat faptul că viaţa acestuia nu a fost pusă în pericol şi nu ar fi consumat substanţe interzise”, transmite Poliţia Timiş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici