Antonescu a depus coroane de flori la monumentul Aviatorilor şi le-a urat piloţilor "cer senin"

Preşedintele interimar, Crin Antonescu, a luat parte, vineri, la ceremonia organizată cu ocazia Zilei Aviaţiei Române, unde a depus coroane de flori la monumentul Aviatorilor şi le-a urat celor aflaţi în serviciul militar al aviaţiei "cer senin".

163 afișări
Imaginea articolului Antonescu a depus coroane de flori la monumentul Aviatorilor şi le-a urat piloţilor "cer senin"

Antonescu a depus coroane de flori la monumentul Aviatorilor şi le-a urat piloţilor "cer senin" (Imagine: Alexandru Solomon / MediafaxFoto)

"Ziua Aviaţiei şi a Forţelor Aeriene este o sărbătoare pentru noi toţi, o sărbătoare în care cinstim istoria aviaţiei române, a sacrificiilor pe care dumneavoastră le-aţi făcut pentru această naţiune. Este o sărbătoare de suflet", le-a transmis Antonescu piloţilor.

De asemenea, el a precizat că aviaţa românească rămâne "o elită" a armatei şi a naţiunii. "Ne gândim în acelaşi timp la veteranii care sunt încă printre noi şi cărora trebuie să le aducem toată cinstirea", a mai spus preşedintele interimar, urându-le piloţilor "cer senin".

La ceremonie au mai participat ministrul Apărării, Corneliu Dobritoiu, dar şi reprezentanţii tuturor structurilor armate, fiind depuse coroane de flori la monumentul Aviatorilor din Capitală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici