Antonescu: Mai bine discutăm despre huliganii Rapid-Steaua decât să mai discutăm despre Băsescu

Liderul PNL Crin Antonescu a fost, întrebat, luni, cum vede faptul că preşedintele Traian Băsescu s-a aflat iar în postura de a face reevaluări, aşa cum a fost cazul lui Robert Cazanciuc, el răspunzând: "Mai bine discutăm de huliganii Rapid-Steaua decât să mai discutăm de Băsescu".

478 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Mai bine discutăm despre huliganii Rapid-Steaua decât să mai discutăm despre Băsescu

Antonescu: Mai bine discutăm despre huliganii Rapid-Steaua decât să mai discutăm despre Băsescu (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Ce putem să mai discutăm? Adică mai bine discutăm de la huliganii Rapid-Steaua decât să mai discutăm de domnul Băsescu, pentru că sunt lucruri banale...", a răspuns Antonescu, la Parlament, înaintea depunerii jurământului de către noul ministru al Justiţiei, Robert Cazanciuc.

El a precizat că nu are niciun fel de comentariu legat de desemnarea lui Cazanciuc la ministerul Justiţiei.

"Nu am nicun nfel de comentariu de făcut. Cred că premierul, fost ministru al Justiţiei, în mai multe rânduri, a făcut o alegere bună. Am încredere în alegerea pe care domnia sa a făcut-o. Nimic din CV-ul, atâta cât a fost el făcut public, al domnului Cazanciuc nu mă face să fiu neîncrezător sau să am dubii", a spus Antonescu.

Echipele Rapid şi Steaua au terminat la egalitate, duminică, pe stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu, scor 1-1 (1-0), în derbiul etapei a XXVI-a a Ligii I, meci marcat de incidente atât la început, cât şi spre final.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici