Anunţul făcut de ministrul Educaţiei privind redeschiderea şcolilor. Totul depinde de rata de infectare

Şcolile se pot redeschide imediat ce rata de infectare coboară sub 3 la mie, fără să mai aştepte ziua de vineri.

1389 afișări
Imaginea articolului Anunţul făcut de ministrul Educaţiei privind redeschiderea şcolilor. Totul depinde de rata de infectare

Anunţul făcut de ministrul Educaţiei privind redeschiderea şcolilor. Totul depinde de rata de infectare

Sorin Cîmpeanu, ministrul Educaţiei, declară că şcolile şi grădiniţele pot trece în sistem faţă în faţă prin decizie proprie încă din ziua imediat următoare scăderii ratei de incidenţă sub 3 la mie, prin hotărârea Consiliului de Administraţie, cu informarea ISJ sau ISMB.

Începând de miercuri, Ministerul Educaţiei publică zilnic pe site rata de incidenţă pentru fiecare localitate.

Astfel, trecerea de la sistemul online la cel cu prezenţă fizică nu mai este condiţionată de raportarea la ziua de vineri a fiecărei săptămâni. Ziua de vineri a rămas ca zi de referinţă doar pentru rata de vaccinare a personalului din învăţământ, criteriu valabil pentru localităţile în care rata de infectare este mai mare de 3 la mie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cîmpeanu,
şcoli,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici