Apa Nova: Căderile de apă au ajuns la 53 de litri pe metru pătrat în zona Militari

Căderile de apă înregistrate în timpul furtunii puternice de duminică, din Bucureşti, au ajuns la 53 de litri pe metru pătrat în zona Roşu - Militari, a declarat directorul de intervenţii din cadrul Apa Nova, Epsică Chiru.

399 afișări
Imaginea articolului Apa Nova: Căderile de apă au ajuns la 53 de litri pe metru pătrat în zona Militari

Apa Nova: Căderile de apă au ajuns la 53 de litri pe metru pătrat în zona Militari (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Epsică Chiru a spus că, încă de la începutul furtunii, în teren au fost trimise zece echipaje.

El a precizat că nu mai sunt străzi inundate, fiind vorba doar despre anumite acumulări în zona Rigolelor, însă echipajele Apa Nova intervin în teren.

"Nu sunt probleme deosebite. Apa este în curs de a fi colecată", a spus reprezentantul Apa Nova, acesta adăugând însă că au fost înregistrate aproximativ 30 de apeluri telefonice legate de incidente la reţeaua de canalizare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici