Apartamentul Andreei Vass a fost spart

Andreea Vass, consilier al premierului, a declarat agenţiei MEDIAFAX că apartamentul în care locuieşte a fost spart în cursul zilei de luni, dar că, la prima vedere, niciun bun nu a fost furat, aceasta chemând poliţiştii de la secţia 22 pentru verificări.

40 afișări
Imaginea articolului Apartamentul Andreei Vass a fost spart

Apartamentul Andreei Vass a fost spart (Imagine: Mediafax Foto)

"Am ajuns acasă şi am găsit butucul de la uşă spart, iar casa este răvăşită. La prima vedere însă nu mi-a fost furat nimic, deoarece toate lucrurile, precum calculatorul, sunt la locul lor", a declarat consilierul premierului.

Andreea Vass locuieşte într-un apartament din cartierul bucureştean Drumul Taberei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici