Aproape 2.100 de români au apelat serviciile consulare după anularea zborurilor Blue Air

Premierul Nicolae Ciucă a spus, miercuri dimineaţa, că în ultimele ore 2.098 de români au apelat serviciile consulare cerând să fie aduşi acasă din ţările unde au rămas după anularea zborurilor Blue Air. El a spus că ANPC trebuie să monitorizeze întreaga situaţie.

220 afișări
Imaginea articolului Aproape 2.100 de români au apelat serviciile consulare după anularea zborurilor Blue Air

Aproape 2.100 de români au apelat serviciile consulare după anularea zborurilor Blue Air

Premierul Nicolae Ciucă a spus că ministerele de linie au întreprins măsurile necesare pentru a-i sprijini pe români să vină acasă, după ce Blue Air a anulat zborurile.

„Toate aceste demersuri trebuie făcute cu respectarea legii şi fondurile alocate de la bugetul de stat trebuie recuperate de la compania care a generat această situaţie. În acest sens, rog ANPC să urmărească şi să monitorizeze îndeaproape întregul proces iar la nivelul ministerelor de linie să asigurăm funcţionarea tuturor structurilor care au fost nominalizate să se ocupe de această situaţie pe toată perioada în care va fi activă HG pe care o să o adoptăm în şedinţa de azi (miercuir - n.r.)”, a spus Ciucă.

Potrivit premierului, 2.098 de români au apelat la serviciile consulare cerând să fie aduşi acasă după ce zborul le-a fost anulat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici