Aproape 200 de permise auto obţinute ilegal, identificate în cazul din Bucureşti

Şeful Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA), Arion Ţigănaşu Jenică, a declarat, luni, că au fost identificate aproximativ 200 de permise auto obţinute fraudulos în cazul privind Serviciul Permise de Conducere Bucureşti, în care au fost arestate 14 persoane.

56 afișări
Imaginea articolului Aproape 200 de permise auto obţinute ilegal, identificate în cazul din Bucureşti

Aproape 200 de permise auto obţinute ilegal, identificate în cazul din Bucureşti

Şeful DGA a precizat că anchetatorii au identificat, până în prezent, aproximativ 200 de astfel de cazuri, însă cercetările sunt încă în derulare.

Întrebat dacă este posibil ca aceste permise să fie retrase, Arion Ţigănaşu a răspuns: "Se poate orice, important este să fie legal".

În 13 ianuarie, cinci angajaţi ai Serviciului Permise de Conducere Bucureşti şi nouă instructori auto au fost arestaţi, fiind acuzaţi de trafic de influenţă, dare şi luare de mită, după ce, în schimbul unor sume cuprinse între 200 şi 300 de euro, ar fi ajutat mai multe persoane să treacă proba practică a examenului auto.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici