Video Aproape 26.000 de pachete de ţigări de contrabandă, confiscate în Mehedinţi

Poliţiştii de frontieră mehedinţeni au găsit aproximativ 26.000 pachete de ţigări de contrabandă, în valoare de aproximativ 26.000 de euro, pe care un teleormănean intenţiona să le comercializeze în judeţul de domiciliu.

65 afișări

Poliţiştii de la Turnu Severin au oprit pentru control, miercuri dimineaţă, în jurul orei 5.30, şoferul unui autovehicul utilitar (Volskwagen Transporter) despre care aveau date că se ocupă cu traficul ilegal de ţigări netimbrate.

La controlul autovehiculului, care aparţinea unui bărbat de 41 ani, din Teleorman, poliţiştii de frontieră au găsit 25.970 pachete de ţigări marca "Marble" pentru care acesta nu deţinea documente legale de provenienţă.

Bărbatul a declarat că a cumpărat ţigările din municipiul Timişoara în schimbul sumei de 21.500 euro, cu scopul de a le comercializa "la negru" pe raza judeţului Teleorman şi astfel, ar fi obţinut, în mod ilicit, un profit 18.000 euro.

Ţigările, în valoare de 109.074 lei, au fost indisponibilizate pentru confiscare, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici