Aproape 3.000 de maşini parcate în Sectorul 1 au fost ridicate temporar pentru deszăpezire - FOTO

Aproape 3.000 de maşini parcate pe străzile din Sectorul 1 al Capitalei au fost ridicate temporar, în ultimele două săptămâni, pentru deszăpezire.

303 afișări
Imaginea articolului Aproape 3.000 de maşini parcate în Sectorul 1 au fost ridicate temporar pentru deszăpezire - FOTO

Aproape 3.000 de maşini parcate în Sectorul 1 au fost ridicate temporar pentru deszăpezire (Imagine: Alexandru Solomon/Mediafax Foto)

Maşinile parcate pe marginea arterelor au fost ridicate de Poliţia Locală pentru a ajuta echipele de intervenţie ale firmei de salubritate să cureţe zăpada, ulterior fiind puse în aceleaşi locuri din care au fost luate, se arată într-un comunicat al Primăriei Sectorului 1.

Acţiunea a început în 27 ianuarie, maşinile parcate fiind ridicate temporar atât de pe marile bulevarde, cât şi de pe străzile secundare, în fiecare noapte, între orele 22.30 şi 5.00.

"Până în prezent au fost organizate astfel de acţiuni în toate cartierele din Sectorul 1, cu precădere în zonele Ion Mihalache, Kiseleff, Magheru, Victoriei, precum şi pe străzile Lainici, Ştefan Burileanu, Nicolae Caranfil, Londra, Paris, Teheran etc.", au precizat reprezentanţii Primăriei Sectorului 1.

Totodată, zeci de poliţişti locali şi agenţi ai Poliţiei Naţionale acţionează pentru fluidizarea traficului rutier pe arterele Sectorului 1 afectate de zăpadă.


Poliţia Locală a Sectorului 1, care a preluat de anul trecut şi atribuţii de ordine şi siguranţă publică, ajută Poliţia Naţională la descongestionarea traficului rutier în cele mai aglomerate zone.

"Cu ajutorul sistemului de supraveghere video, agenţii locali ţin sub observaţie zonele aglomerate din sector, transmiţând în timp util informaţiile către Poliţia Rutieră", au mai spus reprezentanţii Primăriei Sectorului 1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici