Aproape o mie dintre posesorii de permise de conducere au peste 90 de ani

Peste şase milioane de posesori de permis de conducere sunt înregistraţi în evidenţele Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, între care şi 32 de persoane cu vârste de peste o sută de ani.

105 afișări
Imaginea articolului Aproape o mie dintre posesorii de permise de conducere au peste 90 de ani

Aproape o mie dintre posesorii de permise de conducere au peste 90 de ani (Imagine: Doru Colgiu/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, (DRPCIV), Mihai Enache, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că în evidenţele DRPCIV erau înregistraţi, la 27 mai a.c., 6.077.418 de posesori de permise de conducere.

Enache a menţionat că 895 de posesori de permise au vârste de peste 90 de ani, iar 32 de peste o sută de ani, însă a precizat că e posibil ca unii dintre aceştia să fi decedat, iar familia să nu fi predat permisul de conducere.

Astfel, în evidenţele DRPCIV, cel mai vârstnic deţinător de permis de conducere are 119 ani şi este o femeie din judeţul Suceava.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici