Aproape toţi medicii de familie din ţară au încheiat contracte pentru evaluarea sănătăţii populaţiei

Preşedintele CNAS, Vasile Ciurchea, a apreciat, sâmbătă, la Suceava, că 99 la sută dintre medicii de familie din ţară au încheiat deja contracte cu casele judeţene de asigurări de sănătate pentru derularea programului naţional de evaluare a stării de sănătate a populaţiei.

1 afișare
Imaginea articolului Aproape toţi medicii de familie din ţară au încheiat contracte pentru evaluarea sănătăţii populaţiei

Aproape toţi medicii de familie din ţară au încheiat contracte pentru evaluarea sănătăţii populaţiei

Ciurchea a declarat că medicii de familie care nu au încheiat contracte pentru participarea la programul naţional de evaluare a stării de sănătate a populaţiei fie sunt în concediu, fie vor încheia aceste contracte în momentul în care vin la CAS cu raportările privind serviciile medicale efectuate în cursul lunii iunie, iar 99 la sută din totalul medicilor de familie au încheiat contractele, transmite corespondentul MEDIAFAX.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici