Aproape toţi românii susţin introducerea uniformei în şcoală pentru elevi

Majoritatea românilor se pronunţă în favoarea introducerii uniformelor în şcoală pentru toţi elevii, în timp ce alte persoane, într-un număr limitat, apreciază că uniforma ar trebui considerată obligatorie doar pentru şcoala generală.

3 afișări
Imaginea articolului Aproape toţi românii susţin introducerea uniformei în şcoală pentru elevi

Aproape toţi românii susţin introducerea uniformei în şcoală pentru elevi

Concluzia rezultă dintr-un sondaj naţional realizat în luna noiembrie de Gallup Organization România pentru Agenţia de Strategii Guvernamentale, pe un eşantion de 1.153 persoane de peste 17 ani, considerat reprezentativ pentru populaţia adultă a României, cu o eroare de +/-2,9% la un nivel de încredere de 95%.

Un număr reprezentând 80% dintre respondenţi s-au pronunţat pentru introducerea uniformelor în şcoală pentru toţi elevii, iar alţi 8% cred că uniforma trebuie folosită doar la nivelul şcolii generale.

Introducerea uniformei doar pentru elevii de liceu este considerată potrivită de numai 1% dintre persoanele intervievate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici