Aproximativ 18,5 kilograme de cannabis, confiscate de poliţişti în ultimele două săptămâni

Aproximativ 18,5 kilograme de cannabis şi 31 de kilograme de droguri sintetice au fost confiscate de poliţişti în urma percheziţiilor efectuate în întreaga ţară în perioada 1-14 septembrie.

135 afișări
Imaginea articolului Aproximativ 18,5 kilograme de cannabis, confiscate de poliţişti în ultimele două săptămâni

Aproximativ 18,5 kilograme de cannabis, confiscate de poliţişti în ultimele două săptămâni

În acest interval, potrivit IGPR; poliţiştii şi procurorii DIICOT au efectuat 32 de acţiuni operative, dintre care 19 de amploare, pentru destructurarea grupurilor infracţionale specializate în trafic de persoane, criminalitate informatică, trafic şi consum ilicit de droguri şi spălare de bani.

În cadrul acestora, au fost efectuate 134 de percheziţii domiciliare şi două acţiuni de prindere în flagrant delict, fiind derulate activităţi investigative pentru probarea activităţii infracţionale a 102 persoane.

Au fost emise 57 de ordonanţe de reţinere şi 49 de mandate de arestare preventivă. De asemenea, faţă de 5 de persoane a fost luată măsura controlului judiciar.

În urma activităţilor, au fost indisponibilizate aproximativ 18,5 kilograme de cannabis, 121 de grame de cocaină, 31 de kilograme de droguri sintetice, 103 grame de alte substanţe cu efect psihoactiv, 13 doze de diverse substanţe cu efect psihoactiv, precum şi 65 de kilograme de substanţă vegetală.

Au fost descoperite şi indisponibilizate 19 grindere, 6 cântare de precizie, 106 comprimate, o cultură de cannabis, 19 plante de cannabis, 4 arme albe, 93 de telefoane mobile, 22 sim-uri, 8 laptopuri, 7 medii de stocare, 70.857 de lei, 18.885 de euro, 400 USD, 384 de lire sterline, precum şi 1.500 de euro, ce prezintă urme de contrafacere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici