Aproximativ 5.000 de bucureşteni au petrecut de Revelion la petrecerea din Parcul Titan - FOTO

Aproximativ 5.000 de persoane au mers în noaptea de joi spre vineri la spectacolul din Parcul Titan, singura petrecere de Revelion în aer liber din Capitală, au precizat pentru MEDIAFAX reprezentanţii autorităţilor.

1570 afișări
Imaginea articolului Aproximativ 5.000 de bucureşteni au petrecut de Revelion la petrecerea din Parcul Titan - FOTO

Aproximativ 5.000 de bucureşteni au petrecut de Revelion la petrecerea din Parcul Titan (Imagine: Alexandru Dobre/Mediafax Foto)

Sursele citate au mai precizat că nu s-a înregistrat vreun incident în timpul desfăşurării evenimentului.

Programată de la ora 19.30, petrecerea "Noaptea albă a dorinţelor" a inclus concerte susţinute de Ansamblul Rapsodia Carpaţilor, Silviu Biriş şi Taraful Bucureşti, condus de Marian Mirea, Ducu Bertzi & friends (Constantin Neculae, Tavi Iacob, Irina Furdui), Proconsul, Andra, Grasu XXL, Robin & the Backstebbers, Hara, ROA, Zoli Toth Project şi Fly Project.

De asemenea, bucureştenii care au ales să îşi petreacă astfel Revelionul au avut parte şi de spectacol de artificii.

Petrecerea din Parcul Titan a fost singurul eveniment de Revelion organizat în aer liber în Capitală. Organizatorul a fost Primăria Sectorului 3.

În anii trecuţi, zeci de mii de bucureşteni petreceau Revelionul în stradă, în compania soliştilor şi trupelor în vogă, la mai multe manifestări de amploare.

În 2015, Primăria Capitalei a organizat, pentru al şaptelea an la rând, în Piaţa Constituţiei, o mare petrecere cu zeci de concerte şi foc de artificii uriaş. Anul acesta, în octombrie, primarul interimar anunţa că nu se mai alocă bani din bugetul local pentru manifestare, iar ulterior nu s-au găsit alte fonduri, astfel că evenimentul a fost anulat.

Primăria Sectorului 3 a organizat de asemenea Revelionului în aer liber din Parcul Titan, care anul trecut avea tematica "Revelion în jurul lumii".

Petrecerea Pro FM din Piaţa Revoluţiei avea o tradiţie de 17 ani când a fost ţinută ultima ediţie, în 2014.

Tot atunci a avut loc şi ultimul Vanghelion, organizat de primarul sectorului 5, acum suspendat, Marian Vanghelie. Primăria Sectorului 5 mai organiza şi în Parcul "Mihail Sebastian" din Rahova petrecere de Revelion cu diverse concerte la care accesul era gratuit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici