Aproximativ o sută de membri ai organizaţiei Noua Dreaptă au protestat faţă de FMI, la Timişoara

Aproximativ o sută de membri ai organizaţiei Noua Dreaptă au manifestat, sâmbătă, la Timişoara, împotriva FMI şi a clasei politice, ei susţinând că "FMI este un instrument de tortură".

255 afișări
Imaginea articolului Aproximativ o sută de membri ai organizaţiei Noua Dreaptă au protestat faţă de FMI, la Timişoara

Aproximativ o sută de membri ai organizaţiei Noua Dreaptă au protestat faţă de FMI, la Timişoara

Aproximativ o sută de membri ai organizaţiei Noua Dreaptă s-au adunat, sâmbătă după-amiază, în faţa Parcului Copiilor din Timişoara, pentru a protesta faţă de Fondul Monetar Internaţional şi a clasei politice.

Ulterior, participanţii la miting au pornit într-un marş pe mai multe străzi din zona centrală a municipiului Timişoara până într-un parc de lângă Catedrala Mitropolitană, purtând drapele tricolore, dar şi steaguri cu însemnele organizaţiei.

De asemenea, unii au avut pancarte pe care scria "Acordul cu FMI: Crimă împotriva naţiunii", "Nu vrem să fim cobaii FMI" sau "Stop dictaturii FMI" şi au strigat, printre altele, "Libertate naţională", "Noi suntem români, aici suntem stăpâni", "FMI nu uita, România nu-i a ta", "PDL, USL fură prin rotaţie".

Unul dintre liderii Noua Dreaptă, Cătălin Duţă, a afirmat că "FMI este un instrument de tortură".

"Cine sunt, de fapt, liderii politici din ţara noastră? Sunt plagiatori, interlopi, aventurieri, manipulatori. România a devenit o haită condusă de hiene (...) FMI este un instrument de tortură pentru a pune ţările pe butuci. Fiecare ţară care a luat bani de la FMI a fost pusă pe butuci", a spus Duţă.

Protestul reprezentanţilor Noua Dreaptă s-a încheiat după aproximativ o oră, fără să fie înregistrate incidente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici