Arad: Aproape şapte kilograme de canabis în valoare de 80.000 de euro, găsite în locuinţa unui tânăr

Aproape şapte kilograme de canabis, în valoare de 80.000 de euro, au fost găsite, în urma unei percheziţii făcute de poliţişti, în locuinţa unui tânăr din Arad, sub pat, tânărul fiind reţinut pentru trafic de droguri de risc.

126 afișări
Imaginea articolului Arad: Aproape şapte kilograme de canabis în valoare de 80.000 de euro, găsite în locuinţa unui tânăr

Arad: Aproape şapte kilograme de canabis în valoare de 80.000 de euro, găsite în locuinţa unui tânăr (Imagine; Octav Ganea/Mediafax Foto)

Drogurile au fost descoperite luni seară, în urma unei percheziţii făcute de poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, sub coordonarea procurorilor DIICOT.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de Poliţia Judeţeană Arad, percheziţia a avut loc în locuinţa unui tânăr de 23 de ani din Arad, fiind descoperită cantitatea de 6,7 kilograme de cannabis, care era ascunsă sub un pat.

Anchetatorii spun că tânărul urma să valorifice drogurile, a căror valoare a fost estimată la 80.000 de euro.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând să fie prezentat magistraţilor Tribunalului Arad cu propunere de arestare preventivă pentru trafic de droguri de risc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici