Arad: Italian căutat în ţara sa pentru trafic de stupefiante, prins la frontieră cu acte false

Un cetăţean italian căutat în ţara sa pentru mai multe infracţiuni, între care trafic de stupefiante, a fost prins încercând să iasă din ţară prin Vama Turnu, unde a prezentat un document de identitate falsificat, suspectul urmând să fie extrădat.

89 afișări
Imaginea articolului Arad: Italian căutat în ţara sa pentru trafic de stupefiante, prins la frontieră cu acte false

Arad: Italian căutat în ţara sa pentru trafic de stupefiante, prins la frontieră cu acte false (Imagine: Liviu Chirica/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă transmis, sâmbătă, de Poliţia de Frontieră Arad, cetăţeanul italian, în vârstă de 36 de ani, se afla într-un autocar, iar la controlul de frontieră din Vama Turnu el a prezentat un document de identitate falsificat.

"Poliţiştii de frontieră au avut suspiciuni privind autenticitatea documentului prezentat, motiv pentru care a fost făcută o verificare amănunţită, ocazie cu care s-a constat că documentul este falsificat", menţionează sursa citată.

În urma verificării identităţii bărbatului, s-a stabilit că acesta se numeşte Michele Martino S., pe numele său existând un mandat de arestare emis în Italia. Suspectul este căutat în ţara sa pentru săvârşirea mai multor infracţiuni, precum trafic cu bunuri, furt, trafic de stupefiante şi vătămare corporală.

Italianul este cercetat în România pentru fals privind identitatea, uz de fals şi tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, el fiind predat Poliţiei judeţene în vederea extrădării.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici