VIDEO  Ardealul prinde viteză. Din Târgu Mureş pe autostradă până aproape de Cluj-Napoca

Circulaţia pe Lotul Cheţani- Câmpia Turzii al Autostrăzii Transilvania (A3) s-a deschis, joi, şoferii având la dispoziţie încă 15,7 kilometri de drum rapid.

611 afișări
Imaginea articolului Ardealul prinde viteză. Din Târgu Mureş pe autostradă până aproape de Cluj-Napoca

Ardealul prinde viteză. Din Târgu Mureş pe autostradă până aproape de Cluj-Napoca

Potrivit ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, cei 15,7 km de pe Lotul Cheţani- Câmpia Turzii se adaugă celor 13,55 km dintre Nuşfalău şi Suplacu de Barcău, pe care se circulă încă din septembrie.

„De astăzi (joi - n.r.), municipiul Târgu Mureş va avea legături directe pe autostradă până în apropierea municipiului Cluj Napoca (nodul Gilău), dar şi cu municipiile Turda, Sebeş, Sibiu şi Deva.

Cu excepţia celor 13 km ai secţiunii Margina-Holdea (aflată în construcţie), municipiul Târgu Mureş are de astăzi conexiune de mare viteză inclusiv cu municipiile Timişoara şi Arad, dar şi cu Punctul de Trecere a Frontierei de la Nădlac”, spune Grindeanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici