Argeş: Trafic restricţionat pe DN7, după ce roţile unui TIR s-au desprins şi au lovit două maşini - GALERIE FOTO

Traficul rutier pe Drumul Naţional 7, între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea, se desfăşoară, sâmbătă după-amiază, alternativ, după ce roţile unui TIR s-au desprins şi au lovit două maşini care mergeau spre Vâlcea, fără ca vreo persoană să fie rănită, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1533 afișări
Imaginea articolului Argeş: Trafic restricţionat pe DN7, după ce roţile unui TIR s-au desprins şi au lovit două maşini - GALERIE FOTO

Argeş: Trafic restricţionat pe DN7, după ce roţile unui TIR s-au desprins şi au lovit două maşini - GALERIE FOTO

Vezi mai jos GALERIA FOTO 

Potrivit poliţiştilor, unui TIR care se deplasa spre Piteşti i s-au desprins, la ieşirea din localitatea argeşeană Drăganu, două roţi din spate.

Roţile desprinse au lovit două autoturisme care circulau în direcţia opusă, către Vâlcea.

Din cauza accidentului, traficul rutier pe Drumul Naţional 7 a fost blocat, timp de o oră şi jumătate, în întregime, iar la ora 13.30 s-a reluat pe un sens, la ora transmiterii acestei ştiri desfăşurându-se alternativ.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, Mădălin Zamfir, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, nu şi cu victime.

"Colegii mei se află la locul accidentului şi fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs acesta", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici