Arhiepiscopul Ioan Robu este la Spitalul Floreasca, după ce a leşinat la slujba de la Catedrală

Arhiepiscopul Ioan Robu este la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, după ce, duminică dimineaţă, a leşinat în timpul slujbei de la Catedrala "Sfântul Iosif", în faţa enoriaşilor.

377 afișări
Imaginea articolului Arhiepiscopul Ioan Robu este la Spitalul Floreasca, după ce a leşinat la slujba de la Catedrală

Arhiepiscopul Ioan Robu (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

În timpul sfintei liturghii, arhiepiscopului Ioan Robu i s-a făcut rău şi a leşinat, fiind chemat un echipaj SMURD, care i-a acordat îngrijiri medicale, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, medicul Bogdan Opriţa.

"Monseniorului Ioan Robu i s-a făcut rău, se simţea slăbit, dar a vrut să rămână la biserică, pentru a termina liturghia. Ne-a promis că după ce se va termina slujba va veni la spital, ceea ce s-a şi întâmplat", a precizat Opriţa.

El a spus că investigaţiile făcute până acum nu indică o suferinţă, rezultatele analizelor fiind normale.

"I-am propus să rămână internat în spital, dar IPS Ioan Robu a spus că nu ar dori acest lucru. Aşteptăm rezultatele tuturor investigaţiilor", a mai spus medicul Bogdan Opriţa.

Arthiepiscopul Ioan Robu i-a rugat pe medici să păstreze discreţia în ceea ce priveşte starea lui de sănătate.

Înaltpreasfinţitul Ioan Robu are 66 de ani şi din aprilie 1990 este arhiepiscop-mitropolit de Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici