Armani începe producţia de echipamente de protecţie pentru medici, după ce a donat deja 2.000.000 euro

  • Giorgio Armani va produce echipamente de protecţie pentru doctori şi celelalte cadre medicale
  • Designerul a donat deja 2.000.000 euro pentru achiziţionarea de aparatură medicală
  • Armani trăieşte în nordul Italiei, la Milano
392 afișări
Imaginea articolului Armani începe producţia de echipamente de protecţie pentru medici, după ce a donat deja 2.000.000 euro

Armani începe producţia de echipamente de protecţie pentru medici, după ce a donat deja 2.000.000 euro

Faimosul designer italian Giorgio Armani a anunţat că începe producţia de combinezoane de protecţie pentru cadrele medicale care se luptă cu pandemia de coronavirus, scrie AFP.
 
Creatorul de modă a donat deja 2.000.000 euro pentru achiziţionarea de aparatură medicală.
 
Pe lângă Armani, un alt nume mare din lumea modei, Louis Vuitton, a anunţat în urmă cu o săptămână că începe producţia de dezinfectanţi în fabricile sale de parfum.
 
Italia are peste 80.000 bolnavi de coronavirus şi a trecut de 8.000 de morţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici