Armata face recturări pentru soldaţi şi gradaţi voluntari

Ministerul Apărării desfăşoară prin birourile informare-recrutare judeţene, în perioada 26 mai -11 iulie, activitatea de recrutare a tinerilor candidaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 26 de ani - băieţi şi fete -, pentru profesia de soldat şi gradat voluntar în unităţile din subordine.

7746 afișări
Imaginea articolului Armata face recturări pentru soldaţi şi gradaţi voluntari

Armata face recturări pentru soldaţi şi gradaţi voluntari (Imagine: Mediafax Foto)

Conform unui comunicat MAp remis, marţi, agenţiei MEDIAFAX, pentru această serie de pregătire, care începe la 1 septembrie, sunt disponibile 2.627 locuri (300 pentru candidaţii cu stagiul militar satisfăcut şi 2.327 pentru candidaţii fără stagiul militar satisfăcut) în diferite specialităţi din Forţele Terestre, Forţele Navale şi din Forţele Aeriene, în judeţe precum Braşov (112 locuri), Buzău (94 locuri), Cluj (206 locuri), Constanţa (254 locuri), Dolj (148 locuri), Ilfov (214 locuri), Vrancea (72 locuri) şi în Bucureşti (321 locuri).

Soldaţii şi gradaţii voluntari, cu vârste de până la 30 de ani, reprezintă principala sursă de formare a subofiţerilor, având astfel posibilitatea optării pentru o carieră în cadrul Armatei.

Tinerii care doresc să urmeze o carieră ca militar voluntar în armată pot contacta Birourile de Informare-Recrutare judeţene, a căror listă se află pe site-ul ministerului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici